Onderdeel van de...ORIBI Groep

Onderdeel van de... ORIBI Groep

Interesse? Neem contact met ons op.

ORIBI ID-Solutions

ORIBI ID-Solutions, opgericht in 2009, biedt moderne oplossingen die het mogelijk maken om de identiteit van bijvoorbeeld bezoekers, klanten en medewerkers veilig en efficiënt te verifiëren en te verwerken. Daarnaast ontwikkelt ORIBI ID-Solutions software voor veilige en efficiënte bezoekersregistratie en ID-screening van medewerkers en klanten. ORIBI ID-Solutions heeft ongeveer 24 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Oisterwijk meer dan 400 klanten bedienen. Meer dan de helft daarvan zijn gemeenten, maar ORIBI ID-Solutions bedient ook klanten in de automotive, uitzendbranche, bouw en industrie.

ORIBI ID-Solutions
ORIBI ID-Solutions

JanusID

JanusID, opgericht in 2016, is een softwarebedrijf met een focus op ID-verificatie. De oplossingen van JanusID stellen gebruikers in staat om de identiteit van klanten en medewerkers volledig op afstand vast te stellen en om risico’s op het gebied van privacy en databescherming beter te beschermen bij het uitwisselen van identiteiten. Het team van JanusID bedient vanuit het hoofdkantoor in Den Haag meer dan 40 klanten, welke actief zijn in de HR- en flexmarkt, financiële dienstverlening, internationale handel en logistiek, notariaat en woningverhuur.

JanusID
JanusID

Certwell

Certwell, opgericht in 2010 en met het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt een reeks compliance en certificeringsoplossingen. Certwell is uitgegroeid tot een begrip in de bouw en onder netbeheerders vanwege haar slimme software oplossingen. Deze suite biedt klanten gegarandeerde naleving van wettelijke en functionele eisen van hun werknemers door de geldigheid en authenticiteit van certificaten te bewaken. Het bedrijf bedient in totaal 45 klanten binnen sectoren als de bouw, energie, logistiek en gezondheidszorg. Het bedrijf biedt een uitgebreid portfolio van digitale oplossingen om organisaties te helpen compliant te blijven en hun administratieve lasten te verminderen. De oplossingen van Certwell hebben haar klanten in staat gesteld te zorgen voor naleving van de branchevoorschriften en het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen, terwijl tegelijkertijd overheadkosten worden verlaagd.

Certwell
Certwell

SmartAIM

SmartAIM, opgericht in 2012, is een IAM softwarebedrijf met een focus op autorisatiebeheer. De oplossingen van SmartAIM stellen gebruikers in staat om inzicht te krijgen in wie toegang heeft tot welke data en applicaties en helpen gebruikers om dit efficiënt en veilig te organiseren binnen hun organisatie. SmartAIM telt ongeveer 20 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Houten meer dan 50 klanten bedienen, welke actief zijn in de gezondheidszorg, het onderwijs, (semi-)overheidsinstanties en financiële instellingen.

SmartAIM
SmartAIM