Over ons

Over ons

Sterke entiteiten gedreven door passie, innovatie en klantgerichtheid.

Interesse? Neem contact met ons op.

ORIBI ID-Solutions

Innovatie, veilige en efficiënte identiteitsverificatie


In 2009 zette ORIBI ID-Solutions de toon door moderne oplossingen te introduceren waarmee de identiteit van bezoekers, klanten en medewerkers op een veilige en efficiënte manier wordt geverifieerd en verwerkt. Maar ORIBI ID-Solutions gaat verder dan dat. Het toegewijde team van 26 professionals, bedient met trots meer dan 400 klanten, variërend van gemeenten tot de dynamische sectoren van automotive, uitzendbranche, bouw en industrie. 

ORIBI ID-Solutions
ORIBI ID-Solutions

JanusID

Mobiele ID-verificatie


Binnen de ORIBI Groep focust JanusID zich op ID-verificatie. Sinds de oprichting in 2016 stelt JanusID gebruikers in staat om de identiteit van klanten en medewerkers volledig op afstand, via een app, vast te stellen. Met passie bedient JanusID meer dan 40 klanten in diverse sectoren, waaronder de HR- en flexmarkt, financiële dienstverlening, internationale handel en logistiek, notariaat en woningverhuur.

JanusID
JanusID

Certwell

Compliance, Certificering en Zekerheid


Certwell, opgericht in 2010, heeft zich gevestigd als dé expert in compliance en certificeringsoplossingen. De slimme software suite biedt niet alleen gegarandeerde naleving van wettelijke en functionele eisen, maar bewaakt ook de geldigheid en authenticiteit van certificaten. Met 45 klanten in sectoren als bouw, energie, logistiek en gezondheidszorg, heeft Certwell een uitgebreid portfolio van digitale oplossingen ontwikkeld om organisaties te helpen compliant te blijven en administratieve lasten te verminderen.

Certwell
Certwell

Bouwpas

Bouwplaatsbeheer, Digitaal, Eerlijk en Veilig 


Bouwpas, sinds 2014 opgericht, biedt een digitaal platform voor de registratie van arbeidskrachten en toegangscontrole op bouwplaatsen. Met een stevige marktpositie binnen de Nederlandse bouw bedient het momenteel meer dan 70 hoofdaannemers en talloze onderaannemers. Het doel is om de bouwplaats niet alleen eerlijker en veiliger te maken, maar ook om de administratieve werklast en overheadkosten te verminderen. Dankzij vele koppelingen en partnerships biedt Bouwpas oplossingen waarmee klanten kunnen voldoen aan toenemende wet- en regelgeving, inclusief ID-, certificaat- en toegangscontrole.

Bouwpas
Bouwpas

SmartAIM

Autorisatiebeheer met inzicht


Ten slotte, maar zeker niet in de laatste plaats, heeft SmartAIM, opgericht in 2012, als IAM softwarebedrijf met een scherpe focus op autorisatiebeheer, oplossingen ontwikkeld waarmee gebruikers inzicht krijgen in wie toegang heeft tot welke data en applicaties. Met een team van ongeveer 20 experts bedient het met trots meer dan 50 klanten in de gezondheidszorg, het onderwijs, (semi-)overheidsinstanties en financiële instellingen.

SmartAIM
SmartAIM

Kies een taal